Kontakt oss
 

Adresse

Ecliptic AS
Enebakkveien 133
0680 Oslo

Telefon: 23 38 20 00
E-post: post@ecliptic.no


Åpningstider

Mandag til Fredag
08:00 - 17:00

Ecliptic AS - Profesjonell vindusfilm og solskjerming

Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler. Vår spesialitet er fasader og glasstak. Montørene våre har lang erfaring fra bransjen og meget gode produktkunnskaper. Gjennom vårt forhandlernett utfører vi montasje over hele landet.

Våre vindusfilmer til bygg og private hjem leveres fra den internasjonale produsenten Solar Gard (Saint-Gobain). Med over 30 års erfaring har Solar Gard i dag et av de tyngste og mest velkjente merkevarene i bransjen. Få en virituell omvisning for å se hvordan Solar Gard vindusfilm kan forbedre ditt hjem.

Vi har markedets beste priser på montering av innvendig og utvendig solfilm til bygg!

Facebook ikon Følg oss på facebook.

Kontaktskjema

 


Ansatte

Espen

Espen Fremgaard

Ansvarlig for bilavdelingen

Telefon: 94427000
E-post: espen@ecliptic.no

Espen har jobbet med solfilm til bil siden 2002 og er en av bransjens mest erfarne montører. Espen holder også kurs og opplæring for våre distribusjonskunder. Vår monteringshall for biler ligger i Tvetenveien 4.

Carsten

Carsten Barre

Ansvarlig for byggavdelingen

Telefon: 94183835
E-post: carsten@ecliptic.no

Carsten har jobbet med vindusfilm og solskjerming i over 20 år og er en av bransjens mest erfarne montører. Carsten holder også kurs og bistår våre distribusjonskunder med produktanbefalinger og teknisk support.

Finn

Finn Wærstad

Salg

Telefon: 90856544
E-post: finn@ecliptic.no

Finn har lang erfaring innen salg, marked og kundebehandling og har jobbet som storkundeansvarlig i flere store norske selskaper. Han har godt dokumenterte resultater, meget god faglig kompetanse og har alltid kunden i fokus.

Fredrik

Fredrik Barre

Prosjektleder/Folie montør

Telefon: 97121101
E-post: fredrik@ecliptic.no

Fredrik har holdt på med folie og vindusfilm siden han var liten gutt. Han har fått mer skjegg siden da, men driver fortsatt med alle typer folie.